Programme - Day 1

UWL Summit

Programme - Day 1

18th MAY 2021

Loading
10:15
  1. 30 mins
10:45
  1. Break
    15 mins
10:55
  1. 65 mins
    • ENERGY
    Responding to the pressures of decarbonisation and growing capacity constraints, networks are moving fast to adopt active network management techniques and new approaches to system automation and cont ...
11:00
  1. 60 mins
    • PAN-UTILITY
    This session will explore how asset-heavy utilities can equip their remote workers with the technology, skills and support to transform their operational efficiency and provide a better service to cus ...
12:00
  1. 15 mins
    • ENERGY
  2. 15 mins
    • PAN-UTILITY
12:15
  1. 60 mins
    • ENERGY
  2. 60 mins
    • PAN-UTILITY
13:15
  1. Break
    45 mins
14:00
  1. 60 mins
    • WATER
    To meet the challenges facing the sector, water companies need to seize all the opportunities offered by a connected asset base, automation, big data, digital twins and more. This session will highlig ...
  2. 60 mins
    • PAN-UTILITY
    This session will explore how asset-heavy utilities can equip their remote workers with the technology, skills and support to transform their operational efficiency and provide a better service to cus ...
15:00
  1. 15 mins
    • ENERGY
  2. 15 mins
    • PAN-UTILITY
15:15
  1. 60 mins
    • WATER
  2. 60 mins
    • PAN-UTILITY
16:15
  1. 45 mins

Ready to champion best practice across utilities?